Ndërprerje energjie në Tiranë në 13 – 14 qershor, ja zonat që preken

OSHEE ka paralajmëruar se do të stakojë energjinë në Tiranë në datat 13-14 qershor deri në orën 16:00 në disa lagje dhe rrugë kryesore, si më poshtë: