Edmond Haxhinasto: Vendimi i Presidentit, legjitim. Ne jemi në krizë!

I ftuar në emisionin ‘Argument’, ish deputeti i LSI Edmond Haxhinasto është shprehur lidhur me situatën politike në Shqipëri se veprimi i Presidentit është argumentuar qartazi prej tij.

Ne nuk mundemi të bëjmë interpretimin e vendimit, atë e bëjnë konstitucionalistët. E vërteta është që shqetësimi i Presidentit është legjitim, dhe rrjedhur nga ky shqetësim, legjitimohet dhe politikisht vendimi i tij. Situata është konfliktuale dhe ne jemi në krizë, ky është problemi.”, ka mbyllur Haxhinasto.