Ja si e “mbështet” Ramën Europa/ Plas rrjeti me pamje të “Juncker, the drunker”

Presidenti i KE-së, Jean- Claude Juncker në një deklarate të përbashkët me kryeministrin shqiptar Edi Rama tha se zgjedhjet duhet të mbahen, pasi presidenti Meta ç’dekretoi pa afat zgjedhjet e 30 qershorit.

Fill pas kësaj deklarate, kanë plasur në rrjete sociale memet dhe videot për “Junker, the drunker”.

Nuk besojmë që kryeministri ynë ta marrë seriozisht mbështetjen e Europës në këtë rast pasi nuk i dihet në çfarë efekti të ketë qenë presidenti i KE-së. Dyshojmë dhe për atë të kryeministrit Rama…