Instagram mban një listë të detajuar të gjithçkaje që mendon se jeni të interesuar – Ja si ta gjeni

Instagram përpilon një listë të temave që mendon se jeni të interesuar brenda vetë app Instagram.

Ju mund ta kontrolloni listën për veten me vetëm disa kërkime në disa nga parametrat më të thellë të aplikacionit Instagram.

Ju mund të shihni se çfarë Instagram mendon se jeni të interesuar por që mund të mos jetë shumë i saktë.

Instagram thotë se interesat e tua të reklamave bazohen në një kombinim të atyre që ndiqni, çfarë postesh pëlqeni ose komentoni, dhe faqet e tjera të aplikacioneve që përdor. Nëse keni një llogari në Facebook, Instagram tërheq gjithashtu të dhëna nga atje.

Ja si të gjeni listën:

-Nga faqja kryesore e Instagram-it, prekni ikonën e profilit në pjesën e poshtme në të djathtë.

-Pastaj, shtypni opsionin me tre rreshta në krye në të djathtë.

– Tjetra, klikoni “Settings” në fund …

-Më pas shtypni “Security”…

-Shtypni “Acces Data”…

-Do të duhet të lëvizësh gjithçka poshtë dhe klikoni “View All” poshtë “Ads Interests”

-Atje do të keni mundësi të shihni se çfarë lloj temash Instagram mendon se jeni të interesuar. Ka disa interesa në listë – thjesht duke shtypur “View More” lista do të plotësohet.