Pas Qershorit vjen… Prilli, na sill edhe dy xhin!

Nga Ylli Dylgjeri –

Dialog:
Juncker: Do të mbahen zgjedhjet në Shqipëri,
në fund të muajit…prill?
Rama: Qershor
Juncker: Po, domethënë, janë në muajin e fundit
pas muajit të fundit.
Rama: Po, viti ka 12 muaj.
Juncker: Ah po qershor, këto zgjedhje duhet të mbahen, dhe shqiptarët duhet të votojnë.
Dakort, na sill dhe dy gin…