Meta: Vendimi për shtyrjen e zgjedhjeve, pas konsultimeve me partnerët ndërkombëtarë

Presidentit Ilir Meta deklaroi sot në konferencën për mediat se vendimi për shtyrjen e zgjedhjeve u mor pas konsultimeve me drejtuesit e agjencive shqiptare dhe partnerë ndërkombëtarë.

Kreu i shtetit tha se ka pasur informacione së me 8 qershor do të kishte akte të rënda me pasojë për vendin. “Vendimi është marrë nga unë me përgjegjësi të plotë, sepse të gjitha të dhënave situata më 8 qershor mund të shoqërohej me akte të rënda….Vendimi është marrë pas konsultimeve me drejtues të agjencive ligjzbatuese këtu, por edhe me partnerë ndërkombëtarë”,- tha Presidenti Meta.