Facebook probleme serioze në të gjithë botën, përdoruesit në alarm

Përdoruesit në të gjithë botën kanë raportuar sot probleme me Facebook duke përfshirë vështirësitë në qasjen në faqe dhe pamundësinë për të rinovuar statuset e tyre.

Platforma e mediave sociale raportohet të punojë ngadalë në shumë vende në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe disa njerëz raportojnë se nuk mund të vendosin lidhje mes tyre.

Problemet e para të Facebook janë shfaqur që nga ora 7 mëngjesin e sotëm. Facebook ende nuk ka raportuar për çfarë është problemi bëhet fjalë apo kur do të zgjidhet.