Benefitet e jogës në zyrë

Joga favorizon mirëqenien fizike dhe mendore edhe në vendin e punës.

Yoga në zyrë është një burim që jep rezultate të shkëlqyera  sidomos për punonjësit . Ajo  në të vërtetë nuk është vetëm lëvizje, por përfaqëson një univers. Joga  ofron bashkim dhe përqendrim. Mund të përmendim disa arsye , pse duhet ta praktikojmë jogën:

-Përmirëson raportet midis kolegëve

-Mosha nuk përbën problem

-Vetbesimi është maksimal

-Ndihesh i qetë dhe i relaksuar

-Njeh limitet e tua

-Fund dhimbjeve muskulare

-Lamtumirë stresit dhe ankthit