VIDEO/ Rama, i vetmi kryeministër që kërcënon popullin e tij

Kryeministri Edi Rama përsërit në çdo dalje publike se kush pengon zhvillimin e zgjedhjeve pa opozitën do të ndalohet të udhëtojë në vendet e BE dhe në SHBA.

Një kërcënim i tillë, i padëgjuar më parë, ka sjellë reagime të shumta nga qytetarët. Në rrjetet sociale, kjo deklaratë e Edi Ramë krahasohet me kërcënimet që bëjnë vetëm diktatorët.

Video më poshtë është një mesazh për mënyrën sesi Edi Rama po sillet me shqiptarët dhe një paralajmërim se çfarë ndodhë me politikanët që kthehen kundër popullit të tyre.