Dylgjeri komenton letrën e radhës të Ramës: Në dashuri quhet përndjekje

Nga Ylli Dylgjeri:

Letra e 6-të
Rama kaloi në Përndjekje (Stalking)

6 Letra! Njëra pas tjetrës …
Në dashuri quhet përndjekje. Në anglisht quhet Stalking.
Pra njëherazi zoti Rama po kryen haptazi dhe publikisht një Veper Penale te denueshme ne Baze te Kodit Penal te Republikës së Shqiperise. NENI 121/a i Kodit Penal.
Kualifikohet si Perndjekje e mashkullit ndaj mashkullit, duke u konsideruar se ka KONSUMUAR edhe Vepra te Tjera Penale. Luli nga ky veprim i përsëritur ka kaluar në gjëndje ankthi. Tashmë jo vetëm Luli por edhe publiku.
Pritet kur do shkruhet e 7 e 8 e 9 e xxxxxx…. Ankth!
Një DENONCIM në PROKURORI nga Luli,
dhe Rama e ka të konsumuar dhe të PERSERITUR VEPREN PENALE. 6 Letra.
Nuk e shpëton dot as Avokati ekselent, me formim londinez, me performancë borgjez,
SPARTAK NGJELA.