Djepin e dha me PPP

Nga Ylli Dylgjeri –

Edhe kadiu bëri habi!
Ky vënd ktheu prap n’etni
I pari bën çdo ditë marri
E dha dhe djepin me PPP!
Shejtanin e mori në shpi
Ka dalë rrugëve me tepsi
Kërkon lekë dhe llogari
Po tani se pjerdh më njeri
Se n’shqipëni ska më drejtësi!