Brad Pitt shpreson të punojë sërish me Leonardo DiCaprio: Ishte kënaqësi e madhe

Dy yjet më të mëdhenj të ekranit, Brad Pitt dhe Leonardo DiCaprio bashkëpunuan në filmin Quentin Tarantino.

Dhe Brad foli hapur për punën e tij me Dicaprio gjatë një konference të përbashkët shtypi në Festivalin e Kanës të mërkurën.

“Kemi qeshur shumë së bashku,”-tha Pitt për gazetarët. “Kemi të njëjtat pika referimi. Kemi kaluar nëpër shumë gjërat gjatë kësaj kohe. Përvoja të ngjashme, me të cilat mund të qeshim. Shpresoj ta bëjmë sërish, ishte kënaqësi e madhe.”

Premiera e filmit Quentin Tarantino të Pitt dhe Dicaprio ishte të martën.

Ndërsa Leonardo tha: “Ishte lehtësim dhe rehati e pabesueshme të punoja së bashku me Brad.”