Lufta e bandave mbush morgun

Me dhjetëra kufoma shihen të hedhura nëpër dyshemetë e morgut të Tihuanës, në Meksikë. Luftërat e karteleve të drogës kanë krijua 190 kufoma dhe spitali mund të mbajë vetë 150. Qyteti meksikan, i njohur për plazhet turistike, tani është duke numëruar nga 6 viktima në ditë, për shkak të luftës së drogës. Ky ka qenë viti më i dhunshëm në historinë e qytetit meksikan, pasi ka pasur rreth 2000 të vrarë në një vend me 1.3 milionë banorë.