“Edi Rama nga bunkeri: Zgjedhjet, më 30 qershor”

Edi Rama pavarësisht nga situata politike e ndezur në vend, vazhdon që të deklarojë i vendosur, se do t’i mbajë zgjedhjet në 30 qershor.

Pikërisht, këtë situatë të ndezur të zgjedhjeve të 30 qershorit, mjeshtri Bujar Kapexhiu e ka pasqyruar në punën e tij të radhës, nëpërmjet një karikature-pamflet në “Mapo”.

Vendosmërinë dhe “trimërinë e madhe” të Ramës dhe të vartësve si Taulant Balla, për të zhvilluar zgjedhje, pa të paktën gjysmën e shqiptarëve që votojnë, ai e ka pasqyruar duke i futur në një bunker nga frika e zemëratës popullore.