Dhunohet me shkop gome nga forcat speciale Sait Dollapi (VIDEO)

Dhunohet me shkop gome nga forcat speciale anetari i Kryesise se PD Sait Dollapi, i cili pasi eshte sulmuar egersisht nga forca te shumta policie, tashme mesohet se ai eshte arrestuar.

Dollapi i është afruar me maskë antigaz pranë kordonit të policisë. Polici i kërkon të heqë maskën dhe u bën me shenjë policëve të tjerë ta shoqërojnë. Ai refuzoi ta heqë maskën dhe të shoqërohet, dhe vrapon me vrap. Gjatë vrapimit ai rrëzohet. Policia sulet mbi të dhe e godet me shkop gome. Më pas shoqërohet në polici.