Shkodër, studentët i hedhin bojë në kokë rektorit (VIDEO)

Studentët në Shkodër i hedhin bojë në kokë rektorit Adem Bekteshi. Në këtë Universitet ishte mbledhur Komisioni i Etikës që do të vendoste për përjashtimin e studentes Desada Susaj. Kjo e fundit është filmuar teksa thyen xhamin e Fakultetit Ekonomik gjatë protestave. Gjatë kësaj mbledhje një tjetër studente është ngritur dhe i ka derdhur 1litër bojë në kokë Rektorit Bekteshi.