Presidenti Meta merr pjesë në pritjen e ambasadës së Japonisë

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka marrë sot pjesë në pritjen e ambasadës së Japonisë, me rastin e ngjitjes në fron të Perandorit të ri, Naruhito.

Lajmin e bën të ditur vet Presidenti ku mes tjerash shkruan: Kam besimin e plotë se edhe gjatë Erës së Madhërisë së Tij “Reiwa”, marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve e popujve tanë, do të forcohen edhe më shumë, veçanërisht me rritjen e investimeve dhe projekteve japoneze në Shqipëri.

Postimi në Facebook i Presidentit Ilir Meta

Kënaqësi të merrja pjesë sot në pritjen e ambasadës së Japonisë, me rastin e ngjitjes në fron të Perandorit të ri, Naruhito. Kam besimin e plotë se edhe gjatë Erës së Madhërisë së Tij “Reiwa”, marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve e popujve tanë, do të forcohen edhe më shumë, veçanërisht me rritjen e investimeve dhe projekteve japoneze në Shqipëri.🇦🇱🤝🇯🇵