Video/ Kandidati i PD-së i vë zjarrin mandatit të deputetit

Deri tani 102 kandidatë të listës së Partisë Demokratike kanë refuzuar të marrin mandatin e deputetit. Pati dhe nga ata që pranuan, që më pas u cilësuan si “tradhtarë”, ndërsa Ambasada Amerikane mbështeti mbushjen e Parlamentit.

Por, Ibrahim Sako kandidat i qarkut të Elbasanit ftesës së KQZ-së për të marrë mandatin iu përgjigj duke i vendosur flakën.