Rregullat mbretërore rreth shtatzënisë që s’i kishit dëgjuar kurrë

Të gjithë ne njohim dikë, shtatzëninë e së cilës do ta mbajmë mend gjatë për shkak të rregullave dhe regjimit që vendosi të mbajë. Gjithsesi, me siguri nuk ja kalon rregullave që princeshat duhet të ndjekin që nga momenti që mësojnë se një bebe mbretërore do t’i bashkohet pallatit.

Mbretëresha është e para që mëson ardhjen e bebushit në jetë. Protokolli thotë se është ajo e cila duhet ta marrë vesh lajmit para kujdo tjetër.

Lajmi i një shtatzënie mbretërore jepet pas 12 javësh.

Princesha shtatzënë duhet t’i mbajë gjithnjë këmbët e mbuluara.

Nuk bëjnë festë mirëseardhjeje (baby shower), pavarësisht asaj që Meghan organizoi pak muaj më parë.

Mamitë mbretërore janë gjithnjë të përfshira.

Kur bebushi lind, ky flamur ngrihet nëpër të gjithë Anglinë!

Të gjithë bebat mbajnë të njëjtën veshje pagëzimi.