Takimi i Ramës në Shkodër, më shumë bodigardë dhe policë se qytetarë

Kryeministri Edi Rama ndodhej sot në Shkodër në një takim që vjen si pjesë e përgatitjeve për fushatën elektorale.

Masat e marra nga policia për sigurinë e kreut të qeverisë ishin më të rrepta se në çdo qytet tjetër. Siç shihet edhe në foto, në rrugët e Shkodrës ka pasur më shumë roje dhe policë, me uniforma dhe civilë, sesa qytetarë që prisnin takimin me kreun e qeverisë.

Ndërsa në takimin kryesor në qendër të qytetit, pjesëmarrja ka qenë në nivele minimal, siç tregojnë dhe fotot.