Ministri Cakaj është 28 vjeç dhe ka 14 vite në politikë!

Ka habitur jo pak Gent Cakaj sonte në Opinion, ndërsa ka thënë që edhe pse është 28 vjeç, ka 14 vite përvojë.

Po sonte në ‘Opinion”, Cakaj tha se ka mbaruar për 3 vite, tre master, sigurisht një rekord më vete që mund ta thyejnë vetë kryeministrat e Ramës. Mbetet pak e vështirë se si mundet të merren tre mastera në tre vite.