”Bindja”, Demaliajt: ”Llozëria” po mban Ramën me gajret

Analisti Ilir Demalia, përmes një postim në rrjetet sociale, ka vijuar me ironizimin e partisë së re krijuar nga ish-nënkryetari i PD-së, Astrit Patozi, “Bindja Demokratike”. Demaliaj e pagëzoi dje këtë parti me emrin “partia Llozi”, ndrsa sot shkruan se “Llozëria” po mundohet të mbajë me gajret Ramën dhe Rilindjen e tij që janë në prag të fundosjes.

Postimi i plotë

Llozëria

Deputetët e listave dhe parti(p)içkave që po hyne në Parlament dhe në zhgjedhjet lokale të qershorit, si Bindja Palloziane, apo Ollozi, Hajdallozi, Tallozi, Gjonllozi e lista-llozoria, më kujtojnë orkestren në filmin Titaniku! Ata bininin veglave ti mbanin pasagjerët më gajret kur Titaniku po fundosej. Edhe këta po mbajne Rame-Rilindjen më gajret ku kjo po fundoset. Ata të Orkestres Titanikut sepaku kishin vegla kurse këta Llozëria, jo që skanë vegla, por po përdoren si vegla.