Pesë orë pa energji elektrike, zonat që do të preken në Tiranë

Disa zona në Tiranë sot do të mbeten pa energji elektrike për pesë orë.

OSHEE njofton se do të preken disa zona në kryeqytet për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina.

“Për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina, në datën 11 prill, gjatë intervalit kohor 01:00-06:00, do të mbeten pa energji elektrike këto zona: rruga “4 Dëshmorët”, rruga “Riza Cerova”, rruga “Sul Bega” pjesërisht, rruga “Muharem Gura”, rruga “Bardhyl” pjesërisht
ora 9:30- 14:30, pa energji mbeten rruga “5 Maji”, ruga “Ferit Xhajko” pjesërisht
rruga “Ndre Mjeda”, rruga “Kongresi i Lushnjes”
ora 09:00-15:00, pa energji: rruga “Besim Alla” dhe zona pranë Casa Italia, rruga “Selaudin Bekteshi”, njofton OSHEE.