Pas tradhtisë së Tristan Thompson, Khloe Kardashian kthehet tek ish-i dashuri

Pas ndarjes nga Tristan Thompson, Khloe Kardashian ka gjetur mbështetje në shpatullat e ish-it të saj, Frenc Montana.

“Khloe është mbështetur tek ish-i dashuri i saj French gjatë muajve të fundit, sidomos kur ajo u nda nga Tristan. Ata janë më shumë se miq. Khloe ka pasur gjithmonë besim për të biseduar cështje serioze me French. 

Khloe ndihet rehat kur flet me të pasi ai i jep gjithmonë opinion të sinqertë. Ajo e pëlqen kur ka një mendim objektiv. Ndonëse nuk janë më të dashur, kanë kimi të mirë së bashku”, tha burimi pranë tyre për HollywoodLife.

Burimi shtoi se ata janë miq dhe nuk po e shfrytëzojnë bisedën për të rindezur ndjenjat e dashurisë, por cdo gjë mund të ndodhë.