Arsyeja e vërtetë e ulërimave në Sheshin “Nënë Tereza”

Nga Ylli Dylgjeri –

Si është e mundur që ka akoma njerëz që s’më duan?
Kjo pyetje po e shkatëron Primadonën e Rilindjes. Me spektakle e batuta po e fut partinë nëpër skuta e gremina të reja. I vetmi premtim i mbajtur dhe i përsëritur
është mos heqja dorë nga betonizimi, duke i mbajtur me gajret “votuesit” real të qëndrës
por jo ato të hipur në autobuza nga periferia.
Ndaj sondazhet sot tregojnë vetëm rënie: Partia Socialiste sot është 19 %, ndërkohë “Lideri Global” ka vetëm 9% të numrave.
Kjo është arsyeja e vërtetë e ulërimave në Sheshin “Nënë Tereza”. Në sheshin e lutjeve, Udhëheqësi tregoi se nuk i ka punët më në terezi. Fyen, çirret..për numrat e munguar. Por numrat sot kanë rënë. Numrat sot nuk i mbyt dot imazhi i administratës të thirur në karriget e Erionit.
O zot! Skemi më Numrat…