Çfarë po ndodh në mesnatë në Kryeministri? (FOTO)

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që të presë ndryshe protestën e opozitës që mbahet të shtunën. Ekspertët e policisë dhe zjarrfikëses që janë parë gjatë paradites në hyrje të selisë qeveritare kanë vendosur të heqin skelën në hyrje të godinës.

Më herët është mbuluar vetëm streha me drita vezulluese, vepër e Philippe Parreno të cilën Rama e ka pikë të dobët dhe nuk dëshiron ta humbasë pas kërpudhës që u shkatërrua në protestën e një muaji më parë. Heqja e skelës është bërë që protestuesit të mos hipin mbi strehë dhe ta shkatërrojnë atë, apo të tentojnë që nga dritaret të hyjnë direkt në katin e dytë të kryeministrisë. Lapsi