Sfida më e re e internetit nxit pozitivisht njerëzit

Këtë herë në Instagram po qarkullon një sfidë e cila është edukuese. Ka të bëjë me pastrimin e ambientit dhe këtë ta dëshmosh përmes fotove duke i postuar në rrjetet sociale, bashkangjitur hashtagun #trashtag ose ”Trashtag challange”. Në shqip kjo sfidë përkthehet si “Sida e mbledhjes së mbeturinave” dhe ka të bëjë me inkurajimin e njerëzve që të nxjerrin foto të tyre duke pastruar vendet që frekuentojnë. Janë të shumtë ata që kanë postuar foto teksa realizojnë sfidën, duke mbledhur mbeturinat e lëna pas nga të tjerët.