“Mitologji Shqiptare” e Tonin Çobanit (VIDEO)

Studiuesi i jetës dhe veprës së Gjergj Fishtës, Tonin Çobani, ka botuar së fundmi librin “Mitologji Shqiptare”. Ai thotë se mitet kanë një rëndësi të veçantë në kulturën kombëtare dhe si të tilla duhen studiuar dhe ruajtur.