Urimi i veçantë i këngëtarit: Të gjitha kanë va**në, gjeni një femër me tru

Urimet dhe dedikimet kanë qenë të shumta ditën e sotme në rrjet, pasi 8 marsi është Dita Ndërkombëtare e Gruas. Të gjithë kanë zgjedhur të urojnë nënat dhe gratë në mënyrat më të veçanta.

I tillë ka qenë edhe postimi i këngëtarit Flori Mumajesi, i cili i ka surprizuar fansat. Ai ka postuar një foto në rrjetin social Instagram.

Këngëtari shprehet: Gjej një grua me tru, vag*në kanë të gjitha.”

Në këtë mënyrë këngëtari ka dhënë një këshillë miqësore për të gjithë fansat meshkuj, ku më e rëndësishmja tek një femër është intelekti. Pak më herët, ai nuk harroi të bënte dhe urimin për një ndër personat më të shtrenjtë në jetën e tij.

Postimi i tij për nënën: Të dua çdo ditë mamushe prej kur kam kuptuar se si më ke dhënë shpirt nga shpirti jot, frymë nga fryma jote, gjak nga gjaku yt dhe vazhdon ta bësh çdo ditë që kur unë isha në barkun tënd… Të dua çdo ditë mamushe…Gëzuar çdo femre bekuar nga Zoti.”