”Unë qeveris me tela dhe gaz”! (FOTO)

Në ciklin e tij të përditshëm me karikatura, Bujar Kapexhiu ka trajtuar situatën e aktualitetit politik në vend. Në punimin e radhës, botuar si gjithmonë nga e përditëshmja Mapo, ka patur në qender të lapsit të tij Kreun e qeverisë Rama i cili duket se gjendet në një situatë të vështirë pas protestave popullore në të gjithë vendin.