Bejtja: O injorantë, Samit do të thotë takim kryetarësh shtetesh

Nga Andi Bejtja

Butaforia e Samitit…

Samiti Diasporës…Ore injorantë …a e keni të qartë kuptimin e fjalës Samit apo jo…Samit do të thotë takim kryetarësh shtetesh ku zakonisht synohet të arrihet dhe në një marrëveshje…

Nqs nuk e keni kaq kulturë hapni fjalorin ose minimumi pyesni më të lexuarin e qeverisë Gent Caka…se po nuk patët të qartë emërtimin nuk keni si të keni të qartë dhe objektivin.

Dhe mos u lodhni kot se nuk mund ti përfaqesojnë shqiptarët e larguar që janë gati 1.5 milionë ata 1500…se sado të mirë të jenë të jeni të bindur që shqiptarët e sukseshëm në botë janë të pazëshëm, modestë, nuk rrahin gjoksin nuk i bien derës qeverisë dhe mbi të gjitha jam i bindur që e dinë kuptimin e fjalës Samit dhe kanë thënë me vete: çpunë kam unë në një Samit kur nuk jam kryetar shteti..