Video/ Salla e gjyqit shpërthen në të qeshura: I ndaluari nga policia nuk kishte qenë fare ne protestë

Salla e gjyqit shpërthen në të qeshura teksa i ndaluari nga policia deklaroi se nuk kishte qenë fare ne protestën e 16 shkurtit.

Debati

Qytetari: Kam qenë atë natë me gjithë babën te shpia.

Gjyqtarja: Ku ke qenë ti?

Qytetari: Kam qenë në punë dhe te shpia. Kam punën time. As kam qenë në protestë fare.

Gjyqtarja: S’ke qenë në protestë?

Qytetari: Nga policia është konfirmu se ke qenë në protestë.