Granit Xhaka i bashkohet yjeve të sportit për bamirësi

Shumë yje nga bota e sportit janë mbledhur të martën në “London Roundhouse” për të marrë pjesë në një aktivitet bamirësie.

Granit Xhaka iu bashkua Robert Pires dhe David Haye për të mbledhur para për Fondacionin “Naked Heart”, të cilët si qëllim kanë ndihmën e fëmijëve me aftësi të kufizuara fizike apo mendore.

Biletat për aktivitetin që përfshinte lojëra të ndryshme interaktive kushtonte 3000 sterlina plus 66,30 sterlina taksë.

Robert Pires attended the Fabulous Fund Fair in London with wife Jessica Lemaire

Crystal Palace defender Mamadou Sakho poses with Arsenal midfielder Granit Xhaka