Balla: Sali Berisha vizën ta kanë hequr shqiptarët dhe Amerika!

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla ka deklaruar se sjellja e sotme në sallën e Parlamentit është shprehja më kuptimplotë se ku ka përfunduar partia, që dikur u krijua si partia e idealeve të dhjetorit.
Nëpërmjet një fotoje të publikuar në rrjetin social, facebook, Balla fton qytetarët të shikojnë drejtorin e Shqupit që merr urdhërat nga Palotha dhe nga Thaliu.
Postimi i plotë i taulant Ballës:
Kjo është shprehja më kuptimplotë se ku ka përfunduar partia që dikur u krijua si partia e idealeve të dhjetorit. Shikojeni dhe drejtorin e Shqupit që merr urdhërat nga Palotha dhe nga Thaliu.
Sali Berisha vizën ta kanë hequr shqiptarët dhe Amerika!