Anika Dokle reagon në mënyrën e saj për skandalin seksual në polici

Anika Dokle është e njohur për batutat e saj therëse për fenomenet negative të shoqërisë shqiptare. Natyrisht me pushtetin mbetet më ironike.

Skandali seksual me një shef policie në Shkodër ka bërë që të plasin akuzat ndaj Policisë së Shtetit, Ministrisë së Brendshme dhe qeverisë së Edi Ramës.

Mjekja e njohur Anika Dokle ka bërë publike një foto në rrjetet sociale, e bërë gjatë një udhëtimi në Kinë.

Në foto: Anika Dokle në Kinë me gishtin tregues pas shpinëse së policit ku të paralajmëron se ç’të ndodh me ato germat të shpina! Të paktën ky polic të thotë  “kujdes se …”!