Nxënësit të përlotur lënë Kosovën për të ikur në perëndim, mësuesi filmon momentin

Një ngjarje të dhimbshme e ka ndarë në Facebook një mësues i shkollës “Dy Dëshmorët” në Piranë të Prizrenit.

Tre nxënës janë përshëndetur me personelin e shkollës pasi bashkë me familjet e tyre kanë lënë vendin për të jetuar në një shtet tjetër.

Mësuesi i shkollës shkruan se “fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.