Humb jetën një minator në Bulqizë

Minatore, duke vizituar shoket e tyre greviste, ne diten e peste se greves se urise, ne nje prej galerive te minieres se Bulqizes 1400 metra nen toke. Ata kerkojne plotesimin e kerkesave te tyre ekonomike dhe permiresimin e kushteve te sigurise ne miniere.

Një minator ka humbur jetën ditën e sotme në Bulqizë.

Ngjarja ka ndodhur në një prej galerinë në zonën D, të zonës minerale.

Mësohet se minatori 53-vjeçar A. Allushi banues në Klos ka ndërruar jetë pasi është goditur në kokë nga një gurë që është shkëputur nga tavani i galerisë.