Lady Gaga dhe Bradley Cooper drejt e në Oscars

Lady Gaga dhe Bradley Cooper do performojnë zyrtarisht “Shallow” në 91-vjetorin e Çmimeve të Akademisë. Oskar konfirmoi lajmin ku shkruan: ”Cooper. Gaga. Shallow. Oscars”. Në një tjetër shkrim u konfirmuan se do performojnë edhe Gillian Welch e David Rawlings. Ata do këndojnë “When a Cowboy Trades His Spurs for Wings” të “The Ballad of Buster Scruggs”. ”Shallow” është nominuar në kategorinë ”Best original song”. Kënga është kolona zanore e filmit ”A Star is Born”.