Dalin fotot e panjohura të Mehmet Shehut, i pajetë dhe i gjakosur në shtrat

Publikohen foto te rralla nga momenti i gjetjes se Mehmet Shehut pa jete, i gjakosur ne shtrat.

Fotot jane sjelle nga gazetari Dashnor Kaloçi për gazetën TemA dhe janë pjesë e një shkrimi dhe një letre që Enver Hoxha iu drejtonte hetuesve, se çfarë duhet të pyesnin ata gruan e Mehmet Shehut, Fiqireten.

Versioni zyrtar i kohës tregon se kreu vetëvrasje në Tiranë më 18 dhjetor 1981, por per kete ka pasur vazhdimisht polemika dhe dyshime.