Makina me xhama të zinj dhe patenta i bëjnë “gjëmën” shqiptarit në Britani

Xhamat e zinj të makinës kanë bërë që një shqiptar të pikaste nga autoritetet britanike, të fundit këto që cilët i kanë kërkuar patentën.

Policia e ndaloi shqiptarin gjatë fundjavës në Sheffield, por ky i fundit ka pretenduar se ishte italian dhe u dha atyre patentën italiane.

Mjaftoi një inspektim më i hollësishëm për të zbuluar se në fakt patenta ishte e falsifikuar dhe se shqiptari nuk kishte as siguracion. Për pasojë ai u arrestua e tashmë mbi të rëndojnë disa akuza, si drejtimi i mjeti makinës pa siguracion dhe pa patentë.