Nëntë familje në Kalanë e Dodës kërkojnë ndihmë, janë bllokuar nga bora

Nëntë familje nga fshati Shulla në Kalanë e Dodës në Dibër kërkojnë ndihmë për hapjen e rrugës, pasi janë bllokuar nga bora.

Sipas banorëve pushteti vendor nuk ka dhënë ndihmë për të hapur rrugët edhe pas thirrjes së tyre.

“Kërkojmë ndihmë të na hapin rrugët, pasi na duhet të ecim në këmbë. Kemi frikë mos na sëmurën fëmijët apo familjarë të tjerë dhe nuk na ndihmojnë”, janë shprehur banorët.