Para festave të fundvitit, Rama vendos mbledhjen e kryesisë dhe Asamblesë së PS-së

Kreu i kabinetit qeverisës, Edi Rama në prag të fundvitit ka vendosur që të mbledhë kryesinë dhe Asamblenë e Partisë Socialiste. Këto mbledhje do të zhvillohen jashtë radhe ndryshe nga se është vepruar.

Në datën 24 dhjetor, kryeministri Rama ka vendosur të mbledhë Kryesinë, ndërsa në datën 28 dhjetor është vendosur mbledhja e Asamblesë e PS-së.

Mësohet se në fokus te mbledhjeve do të jetë një analizë e thellë e qeverisjes së vendit përgjatë një viti.