VIDEO/ Solidaritet: Qytetarët dhe bizneset u shpërndajnë ushqime studentëve

Edhe këtë mesditë, qytetarët në Tiranë dhe bizneset kanë kontribuar në mbështetje të protestës së studentëve. Sanduiçë dhe fruta u janë shpërndarë në masë, studentëve protestues, që po sfidojnë të ftohnin dhe po rrinë me orë përpara kryeministrisë dhe Ministrisë së Arsimit.

Ndiqni pamjet, sjellë nga Syri.net.