Studentët: Ja pedagogët që marrin rryshfet për provimet në universitete

Studentët vijojnë protestën para Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në ditën e pestë të tubimit.

Në ditën e sotme fillimisht ata kanë qëlluar me vezë ministrinë e Arsimit, më pas një student me megafon lexoi emrat e pedagogëve që ata i denoncojnë se marrin lekë për provimet. Madje ngjitur me emrin ata kanë vendosur dhe shifrën që duhet paguar që varion nga 100- 1000 euro.

“Pedagogë të korruptuar jeni murtaja e shoqërisë” – therrasin studentet

Studentët akuzojnë me emra pedagogët në Universitetin e Tiranës dhe të Elbasanit. Fotot me emrat e pedagogëve janë bërë virale.

Thanas Xhillari 500-1000 euro FSHN

Petro Zoto 150 mij lekë deri në  2 mungesa

Andon Kume 1500 euro lënda UAMD Durrës

Universiteti Arteve 4000 mijë euro fitim konkursi

Gasper Kokaj 250 euro provimi Juridiku Shkodër

Kristaq Kikina 200 euro petagog Gjirokastër

Shkëlqim Hidri 250 euro Gjirokastër

Arben Bocari UBT 100 mijë lekë provimi i matematikës

Nirvana Shkëlzeni 300 euro 2 provime në Elbasan

Uk Bucpapa 50 mijë lekë Gjuhët e Huaja

Arjana Fejzo 5000 lekë për të kaluar UBT

Kledi Xhaxhiu 500 euro kimia FSHN

Alketa Lame 150 euro kimia FSHN

Sabri Hoxha 100 euro provimi te mjekësia