Kërkohet përjashtimit i trupës gjykuese, shtyhet seanca për Izet Haxhinë

Gjykata e Apelit në Tiranë ka shtyrë seancën për Izet Haxhinë, pasi i pandehur ka kërkuar përjashtimin e trupë s gjykuese

Avokati: Mund të merret nga Apelet e rretheve të tjera që e kanë këtë atribut dhe mund të zgjidhet një treshe të një trupi gjykues që ta gjykojë. Është një rast i përligjur edhe herë të tjera