Lori Hoxha emocionohet nga dhurata e veçantë e Sarës dhe Londonit

Trashëgimtaria e Top Channel Lori Hoxha prej disa kohësh ndodhet në Londër për studime.

Ajo ka treguar herë pas herë që i mungojnë të afërmit e saj.

Edhe ditën e sotme, Sara dhe London e kanë emocionuar Lorin, duke i dërguar në Londër një dhuratë shumë të veçantë.

Image

Një pusullë  ku shkruhej: “Tizhja Joji, kështu mund të ndihesh më afër me shtëpinë! Mami Saja dhe Dondon Bisa”.

Më pas Lori ka zbuluar dhe dhuratën që ato i kishin dërguar që ishin disa salca makaronash, siç duket është ndër ushqimet më të përferuar të Lorit.

Image