“Përjetësia e dyfishtë”, jeta e bashkëshortëve heronj të UÇK-së

Kontrolli i Lartë i Shtetit promovoi librin “Përjetësia e dyfishtë” e autorit Bedri Islami.Kjo vepër sjell në detaje jetën e bashkëshortëve Xhevë e Fehmi Lladrovcit, të cilët dhanë jetën për pavarësinë e Kosovës.Personalitete të shumta e vlerësuan këtë vepër.

“Përjetësia e dyfishtë” është titulli i librit i cili sjell detaje për jetën e bashkëshortëve Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, dy heronj që dhanë jetën në luftën për pavarësinë e Kosovës.

Kjo vepër u promovua në ambjentet e Kontrollit të Lartë të Shtetit.

Ambasadori kosovar e cilësoi librin një pasqyrë të vërtetë për luftën e Kosovës.

Ndërkohë që vetë autori tregon se kjo vepër është një përshkrim i detajuar i kontributit të të rinjve që luftuan për pavarësinë e Kosovës

Dy figurat e bashkëshortëve Lladrovci u nderuan edhe me këngë polifonike.