Ambasadorja e Kosovës takohet me Ivanka Trump, këshilltaren e Presidentit të SHBA

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, është takuar me Ivanka Trump, vajzën dhe këshilltaren e Presidentit të SHBA  për çështjet e edukimit dhe fuqizimit të grave dhe familjeve.

Në një mesazh në Fb, Çitaku shkruan: “Ishte nder për mua që të ndaj me Ivanka Trump dhe me kolegët e mi ambasadorë të akredituar në Uashington, punën e mrekullueshme që uSAID dhe MCC janë duke bërë për fuqizimin e grave dhe nxitur pjesëmarrjen e grave në ekonominë e Kosovës.

Image

Image

Image

Image