Salahut i bëjnë statujë qesharake, plas gallata në internet

Mohamed Salah është momentalisht një nga futbollistët më të përfolur në botë.

Së fundmi, atij i kanë bërë një skulpturë e cila u zbulua Forumin Rinor Botëror në Sharm El Sheikh.

Në pamje të parë duket qartë se skulptura nuk është aspak e rezlizuar dhe nuk ngjason fare me Salah.

Kaq ka mjaftuar që në internet të shpërthejnë komentet ironike dhe montimet pafund.