Ministri i “fortë”, në një histori dashurie si ato të telenovelave

Zv.kryeministri dhe ministri i Brendshëm italian, Matteo Salvini, është shfaqur si një politikan i “fortë”.

Por kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me femrat, duket se ai nuk është edhe aq i “fortë”.

Pas ndarjeve dhe ribashkimeve me të dashurën e tij, Elisa Isoardi, duket se historia e tyre ka përfunduar.

Të paktën për momentin.

Ajo që e ka konfirmuar këtë gjë, është vetë Isoardi, me një mesazh në rrjetet sociale.

“Me respect të thellë të dashurisë së vërtet, faleminderit dhe mirupafshim Matteo”, shkruan ajo.